8-10 Mayıs 2024

İstanbul Fuar Merkezi

HALL 1-3

Boya ve Hammaddeleri Sektörüne Yön Veren Fuar

2016 yılında ilk kez bir arada düzenlenen ve rekor katılımla daha önceki yıllarda ulaşılan katılımcı ve ziyaretçi rakamlarını aşan paintistanbul & Turkcoat, sektörden aldığı destek ve Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ve Artkim Fuarcılık iş birliği ile yoluna devam ediyor.

9. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcı Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı paintistanbul & Turkcoat, 8-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde Boya ve Hammaddeleri Sektörü’nü bir kez daha ağırlamaya hazırlanıyor.

Üretim kapasitesi bakımından Avrupa’nın 5. Büyük boya üreticisi konumunda yer alan Türkiye, küresel pazardaki büyümeye paralel olarak büyümekte ve Türkiye Ekonomisi’ne katkı sağlamaktadır. paintistanbul & Turkcoat Fuarı’nın temel amaçlarından biri de Türk Boya Sanayi’ni dünyaya tanıtmak ve rekabet koşulları günden güne artan küresel pazarda Türkiye’nin yerini sağlamlaştırmaktır. Bu bağlamda her ölçekten üretici firmaları katılımcıları arasında bulunduracak olan paintistanbul & Turkcoat uluslararası platformlarda dünyanın en büyük ve geniş kapsamlı boya ve kaplama etkinlikleri arasında şimdiden gösterilmektedir.